#swecopowertalk

Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik, miljö och arkitektur. Bolaget rekryterar årligen i Sverige ca 1000 medarbetare och bland dem många studenter. Målet med kampanjen var att dels att hitta något som stack ut. Men också visa upp andra sidor av Sweco som man kanske inte kände till, exempelvis vikten av ett hållbart arbetsliv, vad som är ett gott ledarskap och kultur och stämning är på Sweco.

Tillsammans med Swecos HR avdelning och Academic Work utformade vi kampanjen Sweco Powertalk. Idén var att ge studenter möjlighet att i en nära och personlig dialog samtala med Swecos dåvarande svenska vd, Åsa Bergman. Eftersom det handlade om att ”boosta” studenterna, och Åsa Bergman röstats fram som en av svensk näringslivs viktigaste kvinnor valde vi att döpa konceptet till #swecopowertalk.


Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.